fbpx
HST - Hemsedal Service Team
Telefon

+47 95 78 80 80

E-post

mail@hstas.no

Adresse

Røggevegen 43, 3560 Hemsedal

Våre kunder

Våre kunder

Tinden Apartment

Romslige leiligheter med balkong, badstue og peis. Her bor du nære bakkene i Hemsedal Skisenter og med Hemsedal Fjellandsby som nabo med restauranter, after ski, nattklubb og barer.

Skarsnuten

Skarsnuten Fjellandsby ligger idyllisk til 1000 moh. Leiligheter i ulike størrelser (4-14p), med god standard og utsikt over Hemsedal Skisenter og Hemsedal sentrum. Stolheisen opp til hotellet holder åpent under kveldskjøring, og den nye transportløypen tilbyr enkel skikjøring ned til skibakkene med bru og tunnel for planfri kryssing av vei. Midt i fjellandsbyen ligger Skarsnuten Hotell, med restaurant, bar og skiutleie.

Skarsnuten Panorama

Skarsnuten Panorama ligger på 900 moh med utsikt over Hemsedal Skisenter og Hemsedal sentrum. Transportløypen tilbyr enkel skikjøring ned til skibakkene med bru og tunnel for planfri kryssing av vei. Det er 300-600 meter tilbake fra skibakken. Leilighetene holder god standard med badstue og vedovn.

Skarsberget

Hytte med flott beliggenhet 1000 moh og nære skibakken. Lys og luftig stue med store vinduer og panoramautsikt mot Hemsedal Skisenter. Hytten er praktisk oppdelt med åpen stue/kjøkken løsning i den ene delen av hytta og soverommene i den andre. Det ene soverommet har hems med TV. I tillegg er det en stor og lun terrasse på nedsiden av huset.

Røgjin Apartment

Her bor du i velutstyrte leiligheter i hyttestil med plass til opp til 12 personer med badstue, åpen peis og balkong. Med Hemsedal Skisenter og Hemsedal Fjellandsby som nabo har du et godt utvalg av service, restauranter, afterski, nattklubb, skiutleie, bowling, biljard og matbutikk innen rekkevidde.

Rampa Kjøpesenter

Rampa Kjøpesenter

Hemsedal Hytte & Feriepark

Komfortabel og familievennlig hyttepark i nærkontakt med Hemsedalsnaturen. Hyttene ligger lunt og solrikt til inne i skogen i gangavstand fra en av Norges beste ørretelver.