fbpx
HST - Hemsedal Service Team
Telefon

+47 95 78 80 80

E-post

mail@hstas.no

Adresse

Røggevegen 43, 3560 Hemsedal

Tjenester

Vi består av et profesjonelt team med lang erfaring innen renhold.

Har du ikke lyst til å vaske huset, hytten eller leiligheten din selv, ta gjerne kontakt med oss.

11

Års erfaring
Handling av mat
Handling av mat og drikke

Med oss kan du slippe å stå i en full butikk for å handle det du trenger for en hyggelig helg på fjellet. Det gjør vi for deg! Send oss din handleliste og alt du trenger er i din hytte eller leilighet når du kommer dit. I tillegg kan vi sette på varmen slik at du bare må slappe av når du er framme.

Nøkkelstasjon-1
Nøkkelstasjon

I vår nøkkelstasjon som er plassert i sentrum av Hemsedal rett ved Spar og vinmonopolet kan du deponere nøkkel til leiligheten /hytta din. Alle som skal ha tilgang til din eiendom kan hente og lever nøkkelen der 24/7.

levering av juletre
Bestilling og levering av Juletre

Vi leverer vanlig tre, edelgran og julenek direkte til din hytte eller leilighet. Send oss en mail og vi sørger for at et av de fineste juletrær står foran din dør når du vil feire jul. 

Oppussingsarbeider-2
Oppussingsarbeider og fornyelse av interiør

Har du tenkt å pusse opp hytten eller leiligheten din men har ikke tid til dette selv? Vi gjør jobben for deg akkurat som du vil ha det. Om det handler om å male, bygge nytt kjøkken, slipe parkett, pusse opp badet eller fornye elektrisk så kan vi ordne dette med vår samarbeidspartnere. Vi er også behjelpelig hvis du ønsker nye møbler og interiør.

levering av sengetøy
Levering av sengetøy, ved, barnestol og barnesenger

Vi leverer sengetøypakker av høy kvalitet med små og store håndklær. I tillegg kan du leie barnestoler og barnesenger. For at det ikke skal bli kaldt hos deg kan du kjøpe godt og tørt bjørkeved hos oss.

Vaktmesterservice
Vaktmesterservice

Hos oss er din eiendom i gode hender. Vi holder din hytte eller leilighet i stand og ordner ting som er ødelagt eller defekt. Med en 24 timers og 365 dagers brannvakt og en vakttelefon som er betjent 7 dager i uke er vi alltid tilgjengelig for deg og dine gjester.

Vi gjør det meste av tjenester for våre kunder. Hør med oss, så finner vi en løsning.